Levering Nederland en België

Mits voorradig wordt de bestelling binnen 1-2 dagen na ontvangst van bestelling aan postvervoerder MY Parcel, PostNL of DHL aangeboden ter verzending. De artikelen worden zorgvuldig verpakt en conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Na aanbieding van de verzending gelden de bezorgvoorwaarden van de vervoerder. “LOFT55” kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de overschrijding van de aangegeven levertijden, beschadiging of verlies van de zending.

Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en zal het vooruitbetaalde bedrag (uiterlijk binnen 30 dagen) op uw rekening worden teruggestort.

 

Deellevering

Wanneer bestelde artikelen onverhoopt niet voorradig zijn zal “LOFT55” u via e-mail hiervan op de hoogte stellen met daarin de verwachte levertijd en met het verzoek aan te geven of u een deellevering wenst of u de gehele levering wilt opschorten tot de ontbrekende artikelen weer beschikbaar zijn. Voor een deellevering betaalt u geen extra verzendkosten.

De opgegeven verwachte levertijd is bij benadering. “LOFT55” is nimmer aansprakelijk voor de overschrijding van de levertijd. Overschrijding van een levertijd geeft de afnemer niet het recht tot enige vorm van schadevergoeding, op ontbinding van de overeenkomst of welke andere actie dan ook. Dit is slechts anders in geval van opzet of grove schuld van “LOFT55” of indien de levertijd met meer dan drie maanden wordt overschreden. In dit geval heeft de afnemer het recht de order te annuleren en zal het vooruitbetaalde bedrag (uiterlijk binnen 30 dagen) op uw rekening worden teruggestort.

 

Afhalen

Woont u in de omgeving dan bieden wij de mogelijkheid produkten af te halen.

Antoon van Elenstraat 55
6217JL Maastricht
 

Verzend- en verpakkingskosten

Tarieven Nederland:

Brievenbuspakketje 50-350 gr € 3,95

Pakketpost 0-10 kg € 6,95

Vanaf het netto aankoopbedrag van € 100,00 vervallen de verzendkosten.

 

Tarieven/Shipping costs Belgie (Belgium) and Germany:

Pakket post (Parcel Post) 0 gr-2 kg € 6,95, 2 kg-10kg € 8,80

Vanaf het netto aankoopbedrag van € 100,00 vervallen de verzendkosten.

© 2013 - 2020 Loft55 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel